memduh buyukkilic sultan koleji masa tenisi sampiyonlarini agirladi

Özel Genç Sultan Koleji Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonu olan sporcular “Melikgazi Belediyesi Masa Tenisinin gelişmesine, yaygınlaşmasına ve sevilmesine en büyük katkı sağlamıştır. Çünkü her yıl düzenlemiş olduğu Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası ile masa tenisi gönüllülerini bir araya getirmiş, bu sporun gelişmesine destek olmuştur. Bugün Masa Tenisinde bir başarı var ise bunun temelinde yine Melikgazi Belediyesi hizmetleri bulunmaktadır” dedi.
Melikgazi’de 45 açık alan basketbol, 12 açık alan voleybol ve 24 spor salonu bulunduğu ayrıca masa tenisi ve futbol gibi turnuvalar düzenlediklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, spora ve sporcuya yapılan yatırım ve hizmetlerin bir sonucu olarak sporda kazanılan başarıların artmaya başladığını söyledi.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Yıldızlar Futbol Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Anbar Ortaokulu bayan sporcuları ile masa tenisinde Türkiye Şampiyonu olan Özel Genç Sultan Koleji Sporcularını kutlayarak başarıların devamını dilediğini ve desteklerin her zaman devam edeceğini sözlerine ekledi.